duyuru

• Şubat
  • 2023

Lisansüstü Başvuru Sonuçları

2022-2023 Bahar Yarıyılında yabancı uyruklu öğrenci statüsünde başvuran öğrencilerden yerleşmeye hak kazanan öğrenciler aşağıda sunulmuştur. Adı geçen öğrencilerin 02.02.2023-15.02.2023 tarihleri arasında belgelerin orijinallerini Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders kayıt tarihleri: 20.02.2023-24.02.2023

Yeni Kayıt yaptıran Öğrencilerin öğrenci bilgi sistemine giriş yapabilmeleri için https://ogrenci.igdir.edu.tr/UniFrame/lostpassword/default.aspx linkini tıklamaları gerekmektedir. Burada istenen bilgiler girildikten sonra şifre oluştur butonuna basılmalıdır. Bundan sonra kullanıcı adı ve geçici şifre ekrana yansıyacaktır. Burada ekrana yansıyan kullanıcı adı aynı zamanda öğrenci numarasıdır. Öğrenci Bilgi Sistemini üzerinden ders kayıtları yapılacaktır.

Harç Ücretleri Halkbank atm’leri, Halkbank Mobil Bankacılık ya da Halkbank şubelerinden sadece ÖĞRENCİ NUMARALARI üzerinden yatırılacaktır. Öğrenci Numaraları üzerinden yatırılmayan harç ücretleri sisteme düşmeyecektir.

Yukarıda belirlenen tarihe kadar orijinal belgelerini teslim etmeyen öğrencilerin kayıt hakkı kaybolacaktır.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ABD. Tezli YL:

NAJİA NAZARİ (Başarılı/TÖMER’e kayıtlanacak.)

İnşaat Mühendisliği ABD. Tezli YL:

HUMMAT SOYKHANLI (Başarılı)

İşletme ABD. Tezli YL:

MUAHMMED SSEBULIBA (Başarılı)

Benzer Duyurular

Lisansüstü Başvuru Sonuçları

Ders kayıt tarihleri: 20.02.2023-24.02.2023

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ABD. Tezli YL:

NAJİA NAZARİ (Başarılı/TÖMER’e kayıtlanacak.)

İnşaat Mühendisliği ABD. Tezli YL:

HUMMAT SOYKHANLI (Başarılı)

İşletme ABD. Tezli YL: