duyuru

• Kasım

Türkçe Seviye Belirleme Sınavı Hakkında

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Üniversitemize kaydı yapılan yabancı uyruklu öğrenciler için 15/11/2022 tarihinde Türkçe Seviye Belirleme sınavı yapılacaktır. Türkçe Seviye Belirleme Sınavı ücretsizdir.

Sınav Yeri: Iğdır Üniversitesi Kaarağaç Kampüsü 2. kat 218 nolu sınıf

Sınav Saati:  Yazma -Dinleme Sınavı: 14.30-15.30 arası.

Konuşma Sınavı 15.40'ta başlayacaktır.

Sınav giriş belgesi olarak öğrencilerin yanında Pasaport/Kimlik Kartı ve Öğrenci Belgesi getirmesi zorunludur.

Not: Saat 14.15'ten sonra sınav salonuna öğrenci alınmayacaktır. Sınava girecek öğrenci listesi kayıtlar devam ettiği için güncellenecektir.

Ad

Soyad

ABBAS ALZAIN

Omar

KOŞAN

MADHAT A.M.

ABU HASHISH

DİMA

ULAMA

HEZA

ZÜHEYİR

ŞERŞİ

Abdurrahman

KANATRI

ELCEDİR

JULI ANNE NANFUKA

AGABA

Benzer Duyurular

Türkçe Seviye Belirleme Sınavı Hakkında

Sınav Yeri: Iğdır Üniversitesi Kaarağaç Kampüsü 2. kat 218 nolu sınıf

Sınav Saati:  Yazma -Dinleme Sınavı: 14.30-15.30 arası.

Konuşma Sınavı 15.40'ta başlayacaktır.

Ad

Soyad