duyuru

• Aralık
  • 2023

Vize/oturma izni başvurusu -Visa/residence permit application -طلب التأشيرة/تصريح الإقامة

29.11.2023 tarihinden önce öğrencilik kaydı yapılan ve öğrencilikleri devam etmesine rağmen ikamet ihlalinden dolayı eğitim süreci kesintiye uğramış uluslararası öğrenciler 31.01.2024 tarihine kadar Iğdır İl Göç İdaresine vize/ikamet izni başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

International students who were registered as students before 29.11.2023 and whose education process was interrupted due to residence violation despite continuing their student education must apply for a visa/residence permit to Iğdır Provincial Immigration Administration until 31.01.2024.

الطلاب الدوليين الذين تم تسجيلهم كطلاب قبل ٢٩.١١.٢٠٢٣ والذين تم تعطيل تعليمهم بسبب انتهاك إقامتهم على الرغم من استمرار تسجيلهم الدراسي، يجب أن يقدموا طلبًا للحصول على تأشيرة/إذن إقامة إلى إدارة الهجرة في محافظة إغدير حتى تاريخ ٣١.١.٢٠٢٤

Dosyalar

Benzer Duyurular